Канонадата от искания на имунитети на депутати - предимно от ГЕРБ и ПП-ДБ

...
Канонадата от искания на имунитети на депутати - предимно от ГЕРБ и ПП-ДБ
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Прокуратурата погна Делян Добрев. ГЕРБ не си го дава

" Канонадата " от искания на имунитети на депутати - най-вече от ГЕРБ и ПП-ДБ стартира с Делян Добрев. Това излиза наяве от прокурорския пресцентър. Бившият енергиен министър на ГЕРБ е обвинен за " умишлена занемареност в изключително огромни размери и представляваща изключително тежък случай ".

ГЕРБ разгласи, че имунитет непринудено няма да бъде даван. И ще застане зад народни представители от останалите парламентарни групи в същата догадка, защото  " днеска е Делян, на следващия ден ще е някой различен, на следващия ден ще е Кирил ". По информация на Клуб Z от ПП-ДБ ще поддържат един подобен метод за недаване непринудено на имунитети.

Кирил Петков акцентира, че връзките сред двете най-големи парламентарно показани обединения не са " съдружни ". И се извини за нарушеното заричане във втория мандат да няма лице, обвързвано с ГЕРБ - каквото е Мария Габриел.

Продължава гражданската война в родната правосъдна система - четирима магистрати от Висш съдебен съвет за повторно поискаха уволнението на Иван Гешев. Искането е заради накърняване на престижа на правосъдната власт, а мотивът - прословутият (пръв) брифинг на Гешев от предишния понеделник - когато скъса оставката си, приказва за " плъхове, мишки, политически отпадък, който би трябвало да бъде изметен от Народното събрание " и така нататък

" Денацифициране " и  " демилитаризиране " на Украйна, " освобождение " на Донбас - наслушахме се на най-разнообразни аргументи за кървавата акция на Русия против украинците. Путин най-сетне разкри задачата на " специфичната военна интервенция " - да спре войната. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР